© MIM 2011-2017

       

                                                                                                                        

 

Eerstelijns leverancier voor toonaangevende bedrijven in de energiewinningsmarkt

 


START

 

BRANCHES

 
TOEGEVOEGDE WAARDE

 

 

 

 

Nieuws:

 

<27-3-2015>  Dormac CNC Solutions feliciteert Mechanische Industrie Menzing met de nieuwe Doosan Puma 700LM, de Big Twin! Bekijk hier de Youtubefilm

 

<19-1-2015>  Ons machinepark wordt uitgebreid met een nieuwe draaibank, begin februari 2015 wordt de tweede Doosan Puma 700LM geleverd om aan de vraag van kleine series complexe delen met grotere afmetingen te kunnen voldoen. Specificaties draaibank: rond 850 met maximale lengte van 3 mtr. met aangedreven gereedschap, glaslinialen, hoge druk koeling 70 bar en hydraulische bril met O-punt wisselsysteem.

Zie onze actuele Machinelijst >>

 

 

 

<08-01-2015> Menzing neemt deel aan het ESEF thema: 'Duurzaam Gezond en Veilig werken'. Met als doel het perfectioneren van duurzaam gezond en veilig werken door de technische en organisatorische maatregelingen binnen de veiligheidscultuur van de organisatie te verbeteren. Lees meer in onze Nieuwsbrief >

 

 

 

 

Samen werken aan een betere beeldvorming van techniek ...

Lees artikel >

 

 

Succes boeken met partners door creativiteit ...

Lees artikel >

 

 

 


Nieuwsarchief:

 

 

<17-06-2013> Hier enkele impressies van de Open Dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<23-05-2013> Op 15 juni houden we OPEN DAG tussen 10.30 uur en 15.00 uur om de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf te laten zien, en belangstellenden te laten zien hoe mooi het vak is van de verspanende industrie.

 

Mechanische Industrie Menzing volop in beweging

 

 

 

 

 

 

15 juni Open Dag

 

HAAKSBERGEN - We zijn een toeleverancier van mechanische onderdelen aan toonaangevende bedrijven in de energiewinnings markt. Mechanische Industrie Menzing is een gezond en succesvol bedrijf  met een sterk groeiende orderportefeuille.

 

Mechanische Industrie Menzing investeert volop in de ontwikkeling van bewerkingen ten behoeven van de klantbehoefte. Daarnaast zijn de ontwikkeling van medewerkers, nieuwe technieken en Menzing als bedrijf  belangrijke speerpunten. Zo hebben we eind vorig jaar een nieuwe CNC draaibank in gebruik genomen waarmee men producten kan bewerken tot een diameter van 850mm. Verder is deze machine voorzien van een meelopende hydraulische bril met 0-punt spansysteem, aangedreven gereedschappen en high pressure koeling.

Openheid, samenwerken, ontwikkeling, doen wat je zegt en zeg wat je doet; samen resultaat neerzetten en daar samen plezier aan beleven: dat staan bij ons centraal in de bedrijfsvoering.

 

Om ons succes in de toekomst te kunnen vasthouden en verder te kunnen groeien heeft Mechanische Industrie Menzing  goede vakmensen zoals draaiers en frezers nodig.

Een voorbeeld om groei in de toekomst te kunnen garanderen is Mechanische Industrie Menzing actief in het opleiden van jonge medewerkers in samenwerking met onderwijsinstanties zoals Smeot en ROC . Daarbij maken we afspraken om leerlingen versneld te laten doorstromen binnen een opleidingstraject. We bieden ze opleiding en ontwikkeling op maat. Wat past bij de leerling is belangrijk want zo blijven ze gemotiveerd.

 


 

 

<10-01-2013> Sinds december 2012 hebben ons machinepark aangevuld met de DOOSAN PUMA 700LM. Afmetingen: rond 800 met maximale lengte van 3 mtr. Met aangedreven gereedschap, hoogdruk systeem 70 bar en hydraulische bril met O-punt wisselsysteem.

 

 

 


 

 

 

Mechanische Industrie Menzing b.v. - Nijverheidsstraat 5 - NL-7482 GZ Haaksbergen - Tel. +31-53-5723915 

  

         

Start

 Materialen

Kwaliteit Machinelijst

Domains

Over ons

  Toegevoegde waarde Medewerkers

ALV

Contact

Overstempelen Certificeringen: Referenties

 

Routebeschrijving

Traceability Overstempelen (TÜV Nord) Branches  

Nieuws

 Kwaliteitsborging

 

 

Disclaimer

  ISO 9001:2015 (Bureau Veritas)   Sitemap